Dyrefotograf

Som en dyrefotograf er jeg også en forteller av historier.

Historiene om de vakre og unike individene som blir fotografert.
Jeg ønsker å dele min visjon med verden for å inspirere og åpne øynene til de skjønnheter som omgir oss.

Oppveksten min omgitt av norsk natur og med dyr som hest og hund, har dyrket min kjærlighet og respekt for naturen og dets vakre skapninger. Jeg føler en dyp forbindelse til dyrene jeg fotograferer, og bruker kameraet mitt til å formidle deres unike personligheter og sjarm til verden.

Min unike bakgrunn med sørkoreanske og polske røtter, kan kanskje gi meg et perspektiv til å se skjønnheten i det som kan være oversett av noen. Jeg ønsker å dele og inspirere andre til å åpne øynene til de skjønne omgivelsene som omgir oss.
Formidle budskapet om å ta vare på naturen og dens skapninger, og å vise at hvert enkelt individ har en unik verdi og fortjener å bli sett og verdsatt.

Mitt navn er Sabina Egeli, jeg er 32 år gammel, og bor sammen med min familie, datter, samboer og to hunder på den vakre øya Hundvåg.

Jeg er takknemlig for å kunne formidle min kjærlighet til dyrene og naturen gjennom fotografier, og jeg ser frem til å fortsette å fortelle deres historier.

Jeg føler en dyp forbindelse til dyrene jeg fotograferer, og et brannhjerte for å formidle deres sjarm og magi til verden. Jeg er en nysgjerrig sjel som aldri stanser i sin søken etter nye muligheter og øyeblikk å fange. Fotografering er mer enn bare et yrke for meg, det er en lidenskap som jeg lever og puster for hver dag. Med en sjelfulle tilnærming til fotografering, søker jeg alltid å gå dypere og fange essensen av dyrenes sjeler og deres univers. Jeg elsker å lære og føler meg aldri utlært, alltid streber jeg etter å forbedre mine ferdigheter og formidle skjønnheten i dyrene på en unik og engasjerende måte.