Spørsmål & Svar

litt

Informasjon

All fotografering vil bli laget individuelt for deg og din hund/dyr. Atmosfæren er avslappet, og inneholder moro og lek for hunden, forhåpentligvis også for eier

I studio får hunden tid på å bli kjent med området og utstyret. Rommet må undersøkes, på avstand kan hunden få bli kjent med blitslysene. Erfaringen min er at hundene godtar lysene uten problemer. Tilvenning sammen med godbiter gjør at de fleste hundene ikke engang enser det.

Utover rommet er det flere detaljer som tar hensyn til hundens sikkerhet. Den har mulighet til å komme borti saker og ting uten fare for skader og fall.

Vi tar den tiden som behøves for at hunden skal være trygg, slik får vi også frem de beste utrykkene!

Som nevnt i forrige post, tilpasses fotograferingen individuelt for hver hund. Det er viktig å ta hensyn til hundens personlighet og eventuelle engstelser den måtte ha for nye steder. Mens noen hunder er naturlige modeller som gir oss det perfekte bildet på første forsøk, er andre mer reserverte og krever mer tid og tålmodighet. Derfor er det ingen tidsfrist på fotograferingen, vi tar den tiden som er nødvendig for å få det beste resultatet.

Så kjekt at du ønsker å få flere av  hundene dine fotografert!

Vennligst ta inn en hund om gangen, slik at blir enklere for hunden og oss å fokusere. Det kan være vanskelig for den andre hunden å være på plass. Det kan skape unødvendig stress og pesing mens vi har det gøy med litt høyere energi med leke eller godbiter med den andre hunden som fotograferes.

På nåværende tidspunkt er ikke ikke noen ekstra kostnader for å medbringe flere hunder. Eksempel dersom du har 3 hunder, kan du velge et bilde for hver hund under Pakke 3 prisen.

Vi har alt av utstyret vi trenger for en velykket fotografering i studio.

Imidlertid kan det være nyttig å ta med egne godbiter som du vet hunden din liker. Lokalet holder en god standard for rengjøring, men vær vennlig å informer om eventuelle mat allergier slik at det kan forsikres at ingen godbiter ligger igjen før fotograferingstimen din.
Det kan også være lurt å ta med leker eller baller som kan gi litt mer action i bildene og gi flere valgmuligheter under utvelging.

 

  • Før en fotografering kan det være lurt å børste hundens pels. En vask er som regel ikke nødvendig, med mindre du selv ønsker det.

    Derimot vil det være viktigst å trimme/stelle rundt øynene på raser som har mye hår i dette området, samt å stelle barten.
    Det er viktig å få frem hundens øyne i et fotografi og unngå at hårene dekker dem.

    Hunder som har fargeflekker rundt øynene vil bli korrigert under bildebehandlingen. Det samme gjelder for resten av kroppen, samt eventuelle arr eller barberingsflekker etter operasjoner e.l.

  • Klipping av klør kan også være en god idé.

  • Et tips rundt mat, er å hoppe over eller halvere måltidet som er inntil fotograferingstimen. Ofte vil det gå en del godtbiter, både for tilvenning av rommet og under oppstilling av hunden. Det kan bidra til å redusere distraksjoner og øke fokuset til hunden, og kan hjelpe til å få frem litt ekstra gnist i hundens uttrykk.

En standard leveringstid vil normalt være ca mellom 3-5 dager, men vennligst tillatt opptil 14 dager i enkelte tilfeller.

Tiden for levering av ferdigstilte fotografier vil være avhengig av kø rekken på tidspunket av en innbetaling.

Hunder og hester er de primære motivene, men det inkluderes også andre dyr og mennesker/barn i fotograferinger.

I nær fremtid ønskes det å tilbys heste og hunde fotografering med lys, på din location.