Hundefotografering & Hestefotografering

Uforglemmelige fotografier

Som din beste venn,
har du sannsynlig allerede mange bilder på telefonen din

Men hva med bildene som du alltid har drømt om?

Der deres øyne stråler med dybde og sjel. Lysets refleksjon danser i blikket deres, og det føles som om hele deres historie kan leses gjennom det intenst levende uttrykket. I dette portrettet fanges også de myke detaljene i pelsen deres – hvert strå, hver krøll og hver fargegradient blir tydelig og levende. Du kan til og med kjenne den myke berøringen av pelsen når du betrakter bildet.

hver hund er unik

Det som gjør dette portrettet virkelig spesielt, er den levende gløden som lyser opp hundens ansikt. Du kan se den ekte gleden og kjærligheten som stråler ut fra hver rynke, eller tungen som stikker ut. Dette er et portrett som fanger hundens unike personlighet og formidler til verden hvorfor akkurat denne firbente vennen betyr så mye for deg.

FOTOGRAFIER

Disse fotografiene fanger essensen av forholdet mellom deg og din hund på en måte som ikke kan uttrykkes gjennom ord alene. Det er et bilde du vil vise frem stolt til venner og familie, som får dem til å smile anerkjennende til personligheten som stråler gjennom portrettet.
Hundefotografering i studio

Studio

I studio har vi muligheten til å justere lyset og bakgrunnen for å oppnå det perfekte resultatet. Det er en unik mulighet til å skape kunstverk av din hund.

Det finnes flere vakre farger å velge mellom for din studiofotografering. Du kan velge mellom ti forskjellige valgmuligheter, enten det er din personlige favorittfarge eller en farge som passer perfekt til din firbente venn. Alle fargene kan justeres i intensitet under etterbehandlingen.
For et mer tradisjonelt utseende, kan du velge mellom en mørk grå, dyp mørk blå eller hvit.

Egne rekvisitter som har en personlig betydning for deg eller hunden din, kan gi bildene dine en historie og en ekstra dimensjon. Det kan være en leke, eller ting som er relatert til deres hobby eller sport, for eksempel jaktstøvler, ryggsekk, utstyr relatert til en bestemt aktivitet, klær eller noe bestemor har strikket. Hunden din kan ligge oppå, ved siden av eller ha noe på seg for å skape et unikt og minneverdig bilde.

Utendørs

Fotografering av hunder i naturen er å kombinere kunsten og teknikken med med skjønnheten og livligheten til hunder i deres naturomgivelser. Det kan være svært givende å fange hundens energi og unike karakter i et vakkert landskapsbilde, både i form av portrett og i action.

Jeg tilbyr fleksibilitet i valg av sted for utendørsfotografering. Hvis du ønsker, kan vi velge et sted nær deg, eller du kan benytte deg av muligheten til å fotografere i en nydelig skog på Hundvåg, som tilbyr flere variasjoner av landskap, fra åpen mark til skog og et steinområde ved kysten. Skogen har fine tørre stier og god parkeringsmulighet.

Et lite fint område, enten det er en skog eller et annet sted nær deg, kan være like bra for å fotografere. Fokuset vil være på å fange hundens unike personlighet og energi, uansett hvor vi velger å ta bildene.
Fokuset vil være på hovedmotivet, og om du ønsker å fange mer av landskapet i bildene, vil jeg velge mer åpne steder som gir god avstand til distraksjoner i bakgrunnen.

Det er mulighet for å ta både portrettbilder og oppstillingsbilder av hunden din, samt å fange dem i bevegelse gjennom bilder som løpe, leke eller hoppe. Dette vil tilby deg et bredt utvalg av bilder som viser hundens personlighet og energi i forskjellige situasjoner

Tenk deg å henge opp dette fotografiet på veggen din. Det blir et kunstnerisk uttrykk for den dype kjærligheten og gleden din firbente venn bringer inn i livet ditt. Det vil minne deg om de fantastiske øyeblikkene, de morsomme stundene og den helbredende kraften i et dyr ubetingede kjærlighet. Det blir et varig symbol på den spesielle plassen de har i hjertet ditt.

Velg din dato, tidspunkt og ønsket fotograferingstype med vår praktiske Bestill-knapp.

For å tilpasse fotograferingen spesielt for din hund, vil jeg be deg om å fylle ut et enkelt online skjema. Dette skjemaet tar bare kort tid å fullføre, med enkle avkrysningsbokser og felt. Ved å samle informasjon som hundens høyde – for å tilpasse lys og rekvisitter, din foretrukne bakgrunnsfarge, hundens personlighet, eventuelle matallergier og annen relevant informasjon du ønsker å oppgi, kan vi forberede alt i studioet før du kommer. Det vil sikre en skreddersydd opplevelse for deg og din hund når dere ankommer.

På den avtalte fotograferingsdagen møter du og din firbente venn opp på stedet vi har avtalt sammen. Vi har satt av tid spesielt for dere, slik at vi kan skape en avslappet og behagelig atmosfære for fotograferingen.

Vær oppmerksom på at vårt studio kun er åpent etter avtale. Dette betyr at du får vår fulle oppmerksomhet og at vi kan gi deg den beste fotograferingsopplevelsen mulig.

Vi ser frem til å møte deg og din firbente venn på fotograferingsdagen! 🙂

Noen dager etter fotograferingsdagen vil du motta en personlig link til galleriet der bildene fra fotograferingen er tilgjengelige. Her kan du ta deg god tid til å se gjennom bildene og velge ut de som du ønsker å kjøpe.
Vær oppmerksom på at bildene kun har gjennomgått en enkel bildebehandling for bedre visning, slik at du får et godt inntrykk av hvordan de ser ut.

Når du har valgt ut bildene du ønsker å kjøpe, kan du markere antall i online-skjemaet som du mottok i samme epost.

Vi opererer med et køsystem for bildebearbeiding, der bildene blir behandlet etter hvem som har valgt ut sine bilder først og betalingen er bekreftet. Dette betyr at selv om det har gått en stund siden fotograferingen, kan det være at bildene dine ikke blir behandlet umiddelbart på grunn av køen. Vi jobber hardt for å sikre at alle får bildene sine så raskt som mulig, og vi setter pris på din forståelse og tålmodighet i denne prosessen.

Hvis økonomiske årsaker forhindrer deg i å velge ut bildene dine på det angitte tidspunktet, ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil finne en løsning sammen, slik at du kan motta dine fotografier.

Når betalingen er mottatt, vil bildene bli sendt for videre behandling. Leveringstiden kan variere avhengig av køen, eventuelle forsinkelser, sykdom eller sesong. Vanligvis tar det 3-5 dager å levere bildene, men vi ber om at du tillater opptil 14 dager. Hvis det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, vil vi holde deg informert.

Bildene fra fotograferingen din er nå ferdigbehandlet og klare for levering! Vi sender deg en e-post med en link til et “show-galleri” der du kan bla gjennom alle de valgte bildene. Galleriet gir deg en flott visning av bildene, og du kan enkelt laste ned bildene i sin helhet ved å trykke på nedlastingsknappen.

Derfor er disse portrettene så uvurderlig og verdifulle. De er mer enn bare et bilde – det er en påminnelse om hvor viktig og elsket din firbente venn er. Et kunstverket, et fotografi som vekker følelser og bringer glede hver gang du betrakter det.

din

INVESTERING

Vi tilbyr en betalingsordning hvor du kan betale etter at fotograferingen er fullført.
Du vil ha tilgang til et personlig galleri med bildene som er tatt under fotograferingen, og du kan selv velge hvilke bilder du vil kjøpe.
Ekstra bilder vil koste kr. 389 stk, og prisen vil være gjeldende for alle antall bilder utover det som er inkludert i pakkene.

Vi er sikre på at du vil være fornøyd med bildene du velger, men hvis du av en eller annen grunn ikke er helt tilfreds med utvalget, tilbyr vi en garanti for kundetilfredshet. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med bildene under utvelgelsen, betaler du ingenting.

Vi ønsker at du skal ha den beste opplevelsen når du velger FOTOHUNDEN som din fotograf, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du er fornøyd med resultatet.
UTENDØRS

LITEN

KR 1.490

MEDIUM

KR. 2.295

STOR

KR. 3.090

STUDIO

X-LITEN

KR.  649

LITEN

KR.  1.190

MEDIUM

KR.  1.995

STOR

KR.  2.790

VELG FARGER
I
STUDIO

Opplev magien av vårt hundefotostudio på Hundvåg, og få et portrett som vil vare evig.